ეკა ბურკაძე

სურსათის უვნებლობის ექსპერტი

arrow_forward რეგისტრაცია დასრულებლულია

სხვა
სურსათის უვნებლობა

კონსულტაციის ხანგრძლივობა: 2 საათი 

კონსულტაციის ფორმატი: ონლაინ, Zoom-ის მეშვეობით 

კონსულტაცია სრულად დაფინანსებულია თიბისის მიერ და ხელმისაწვდომია მხოლოდ ბიზნეს კლუბის წევრებისათვის.

კონსულტაცია თემაზე სურსათის უვნებლობა, ერთ-ერთი ყველაზე აქტუალური საკითხია მწარმოებლებისთვის, რესტორნებისთვისა და სავაჭრო ქსელებისთვის.  

კონსულტაცია დაეხმარება სურსათის მწარმოებელ კომპანიებს და დაინტერესებულ პირებს გაეცნონ, შეიმუშაონ, დანერგონ საერთაშორისო სანიმუშო პრაქტიკები და დააკმაყოფილონ საქართველოს კანონმდებლობის მოთხოვნები. 

კონსულტაციაზე განიხილება შემდეგი საკითხები: 

  • წარმოებისა და ჰიგიენის სანიმუშო პრაქტიკა; 
  • სურსათის უვნებლობის ეროვნული კანონმდებლობის მოთხოვნები; 
  • სურსათის საფრთხეები და ტემპერატურული რეჟიმები; 
  • პერსონალის პირადი ჰიგიენა და ქცევის წესები; 
  • HACCP პრინციპები 

თქვენ ასევე შეგიძლიათ წინასწარ მოამზადოთ კითხვები ან ქეისები საკუთარი ბიზნესის სფეციფიკიდან გამომდინარე, რაზეც ამომწურავ პასუხსა და რეკომენდაციას მიიღებთ კონსულტანტისაგან. 

room

Zoom

0